Op zaterdagnamiddag 1 juli luidt de Koninklijke Harmonie St. Cecilia de zomer in met een spetterend zomerconcert op een van de mooiste decors van het Heuvelland, het kasteel plein van kasteel Mheer. Dit met dank aan de adelijke familie De Loë.

De Harmonie doet dit samen met niemand minder dan Phil Bee, winnaar van de Voice Senior 2021.

Phil Bee speelt al meer dan 33 jaar op internationale podia met zijn blues-en soul gerelateerde bands. Met in de trofee kast diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste album, beste band wordt hij beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Phil Bee speelde en tourde met oa. Steve Lukather (TOTO), Noel Redding (Jimi Hendrix Experience) en is vaste leadzanger bij de Jan Akkerman Band. In 2020 werd de single ‘Need your love so bad’ met André Hazes opgenomen en tourde hij in de theatershow van Johan Derksen. In de Corona periode besloot hij mee te doen aan The Voice Senior 2021, het programma dat hij prompt won, in wat de sterkste editie in jaren werd genoemd. De daaropvolgende single ‘The Letter’ (geproduceerd door Holger Schwedt) kreeg de volle aandacht van nationale media en werd door Phil en zijn band meermaals live gespeeld, bij Jinek, Half8, Koffietijd, Veronica Inside, Veronica Radio, L1, Radio 5. Waarna de theatertour met zijn eigen band volgde.

Het stemgeluid wordt vaak vergeleken met Joe Cocker, maar het is veel meer dan dat.Je bent van harte uitgenodigd om dit zelf te komen ervaren.

De andere artiest die voor het voetlicht zal treden is Django Pully, wellicht beter bekend als Sjeng Daemen van de band “Sjeng-Sjir en de Sjele”. Hij zal samen met het harmonieorkest zijn eigen gecomponeerd muziekwerk “Dorpsfigure” ten gehore brengen.

Naast dit alles wordt er ook aandacht geschonken aan de jubilea van de drumband van de Koninkllijke Harmonie St. Cecilia en het onvolprezen steuncomite. Beiden bestaan 50 jaar.

De drumband, o.l.v. instructeur Patrick de Bie zal een 2-tal muziekwerken ten gehoren brengen waarna het harmonieorkest weer vervolgd met haar programma.Voorwaar een mix van voor ieder wat wils!

Wil je dit concert op een mooie sfeervolle zomerse namiddag / -avond beleven kom dan naar het concert op het kasteelplein. Na afloop van het concert vindt er voor alle leden van St. Cecilia een afterparty plaats in het weiland bij de wijgaard achter de harmoniezaal. Ook hier kunt u bij aansluiten.

Zomerconcert Koninklijke Harmonie St. Cecilia
Locatie: Kasteelplein Kasteel Mheer
Aanvang: 17:00 uur
Entree:vrije gift

U bent van harte uitgenodigd.