Het jaarlijkse adoptieconcert van de Stichting Adoptie Graven Amerikaanse Begraafplaats Margraten vindt plaats op vrijdag 27 mei 2022 in gemeenschapshuis Oos Heim in Margraten. Dit concert is met name bedoeld voor de adoptiegemeenschap en de Amerikaanse gasten die rond Memorial Day Margraten. Heel speciaal dit jaar is de aanwezigheid van TIEN Amerikaanse veteranen uit de Tweede Wereldoorlog. Het concert met de titel “Victory” wordt verzorgd door de Koninklijke Harmonie St Cecilia uit Mheer met als soliste zangeres Heidi Pittie. Het geheel staat onder leiding van dirigent Bart Deckers.

Het programma ziet er als volgt uit:

• March from “1941” – John Williams
  • Pearl Harbor – Hans Zimmer
  • The light eternal – Jeames Swearingen
  • Dedication – Richard Strauss
  • Three dance episodes – Leonard Bernstein
  • Song of The French Resistance - "Le Chant Des Partisans" (soliste Heidi Pittie)
  • A tribute to Harry James – Naohiro Iwai (solist trp. Lichte muziek)
  • Victory – Rossano Galante
  • We’ll meet again – Vera Lynn (soliste Heidi Pittie)
  • Semper Fidelis – J.P. Sousa

Dus mocht u dit unieke concert willen bijwonen, laat dat dan even weten door een mailtje te sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef daarin tevens aan met hoeveel personen u komt. En ook hier geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt!

Op uitnodiging van de Fanfare Eendracht Nieuwhagerheide en IBA Parkstad neemt de Koninlijke Harmonie deel aan de 'Nacht van het religieus erfgoed' in het vernieuwde Cultuurhuis Landgraaf.

Met deernis en verslagenheid vernamen wij het overlijden van onze dorpsgenoot,

Armand Opreij

Jarenlang was hij een charismatische gangmaker van het cultuurleven van de Mheerder gemeenschap; ook de activiteiten van onze harmonie steunde hij herhaaldelijk met raad en daad.

We zullen hem missen en als een dierbare vriend in herinnering houden. Ons medeleven gaat uit naar zijn nabestaanden.

Bestuur, beschermheer, erevoorzitter, eredirigent, ereleden, dirigent, instructeur, leden en steuncomité

Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer

Afgelopen woensdag bereikte ons het droevige bericht dat ons ere lid, steuncomité lid en oud zaalhoudster Bertha Weusten is overleden.
Bertha was van 1967 - 1998 zaalhoudster en kreeg hiervoor een Koninklijke onderscheiding in 1998. In Augustus 1973 werd ons Steuncomite in leven geroepen, Bertha was van 1973-2021 actief binnen
dit comite. Ook was Bertha Erelid van onze vereniging.
Met onze gedachten zijn we bij de familie en vrienden van Bertha.
Lieve Bertha, bedankt voor alles en we gaan je trouwe steun en support missen!

Volgens goed gebruik zal zij met korpseer begraven worden. De begrafenis vindt plaats op maandag 7 maart as om 10.00 uur in de Lambertuskerk te Mheer.

Delta Fiber is een campagne begonnen om in de gemeente Eijsden-Margraten glasvezelinternet aan te leggen. Wellicht heeft u hier ook al een reclamefolder van in de bus gekregen. Delta heeft de vereniging benaderd met het volgende voorstel. Voor iedere deelnemer die zich via de harmonie voor dit initiatief aanmeld, krijgt de vereniging een commissie van 50 euro. Uzelf krijgt een eenmalige korting van 25 euro op uw abonnement.

Mocht u interesse tonen in dit initiatief kunt u zich via een van de volgende links opgeven. Alleen via deze links krijgt de harmonie een commissie.

Inmiddels is bekend dat het vereiste aantal deelnemers is gehaald en de glasvezel wordt aangelegd. Delta Fiber heeft aangegeven dat u zich via bovenstaande links kunt opgeven tot 27 mei 2022 om kostenloos te worden aangesloten.