Artikelindex

2021 is het jaar waarin de harmonie 200 jaar bestaat. Vanwege de geldende corona maatregelen is het nog niet mogelijk geweest om hier uitgebreid aandacht aan te besteden. Desondanks wil de harmonie dit jubileumjaar aangrijpen om een nieuwe actie in het leven te roepen, namelijk de Jubileumlotto.

Hoe werkt het?

Deelnemers kopen één of meerdere deelnamekaarten voor € 2,00 per kaart per 2 weken. Deze deelnamekaart wordt door de deelnemer voorzien van 6 unieke getallen tussen 1 en 45. Deze getallen kan men zelf kiezen of laten kiezen door de computer. Wanneer u aan het Jubileumlottospel deelneemt, machtigt u de harmonie om per kaart 2-wekelijks € 2,00 van de opgegeven bankrekening af te schrijven. Wanneer men betaald heeft, doet men mee!

In iedere even week wordt op donderdag na de repetitie een willekeurige trekking gedaan van 6 getallen. De eerste trekking zal plaatsvinden op donderdag 9 september 2021.

Het computerprogramma bepaalt na de trekking hoeveel getallen er goed zijn per deelnamekaart. De volgende prijzen kunt u winnen:

2 getallen goed: € 2,-
3 getallen goed: € 10,-
4 getallen goed: € 20,-
5 getallen goed: € 50,-
6 getallen goed: € 125,-

De trekkingsuitslag wordt gepubliceerd in D'r Klabatter en in dit artikel op de volgende pagina.

Mocht u een keer vergeten zijn de getallen te controleren, geen nood, de computer bepaalt in één keer de winnaars en de prijs wordt automatisch op uw bankrekening bijgeschreven.

Heeft u nog vragen over de jubileumlotto? Dan kunt u zich melden bij iemand van het harmoniebestuur of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zijn er in uw familie- of kennissenkring St. Cecilia sympathisanten, stel deze dan ook op de hoogte van dit jubileum initiatief. Wellicht willen zij ook een gokje met ons wagen.

Bij voorbaat dank!
Het Jubileumlotto-comité van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia